Home » Geld verdienen in 1 uur: 10x nu meteen aan de slag!

Geld Verdienen in 1 uur: 10x nu meteen aan de slag!

gratis geld verdienen in 1 uur

Kun je geld verdienen in 1 uur? Nu meteen gratis aan de slag?

Ja, je kan binnen een uur al je eerste verdiensten scoren, of je nu in Nederland woont of België.

Er zijn namelijk genoeg manieren om online een bijverdienste binnen te halen zonder dat je hier iets voor nodig hebt.

Geen technische kennis, geen inleg, geen dure training, maar gewoon simpele methodes die gelijk werken. Wij leggen de 10 meest gebruikte daarvan aan je voor.

Hoe online geld verdienen als student?

We kijken hier naar manieren van verdienen die favoriet zijn onder studenten. Meestal zijn dit methoden die simpel zijn en waar je weinig voor nodig hebt. Het is dus eenvoudig om ermee te beginnen omdat je er vrij weinig voor nodig hebt. Bijvoorbeeld geen startkapitaal of aanlooptijd om een eigen bedrijfje op te starten.

Daarbij laten we opties buiten beschouwing die vaak op korte termijn wel even kunnen werken, maar vaak op langere termijn niet betrouwbaar zijn. Denk aan oude spullen verkopen via Marktplaats. Ja, daarmee kan je geld verdienen, maar zodra je spullen op zijn is het wel klaar.

Hoe kan je geld verdienen in 1 uur?

In onze onderstaande lijst kijken we puur naar manieren van geld verdienen waarmee je meteen aan de slag kunt. Het is dus niet de bedoeling dat er een lange aanloop nodig is zoals dat je een eigen bedrijf moet starten, klanten moet werven of eerst een bepaalde opleiding moet doen.

Daarin speelt ook mee dat er geen (grote) investering nodig moet zijn om ermee te starten. Dus opties zoals beleggen vallen daarmee ook af, al is dat eigenlijk natuurlijk niet echt verdienen. Toch wordt dit vaak genoemd als je online zoekt naar manieren om nu aan geld te komen.

Als laatste noemen we niet de snelle klusjes die je eenmalig kunt doen om een paar centen te scoren. Zoals je oude spullen te koop zetten op eBay of Vinted. Dat is niet iets dat je blijvend kan doen om inkomsten te genereren. 

Top 10 geld verdienen in 1 uur

1. Surveys maken

Veruit de meest populaire manier om binnen een uur al geld te kunnen verdienen is door surveys in te vullen. Of zoals de meeste mensen het noemen: enquêtes invullen voor geld. Naast dat het de makkelijkste is om mee te beginnen, is het ook nog eens degene die op korte termijn het meeste oplevert. 

Dat dit populair is blijkt wel wanneer je je erin gaat verdiepen want er zijn namelijk ontelbaar veel sites en panels waar jij jezelf kan inschrijven als je hiernaar Googled. Zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daar gaan we je bij helpen, want een verkeerde keus kan hier slecht uitpakken. 

Er zijn namelijk ook een hoop slechte partijen en zelfs bedrijven die zich voordoen als panel maar dat eigenlijk helemaal niet zijn. Daarom deden we zelf onderzoek en kwamen we tot een top 10 met best betaalde enquête sites voor zowel Nederland als België.

Dit zijn sowieso betrouwbaar en geven de hoogte vergoedingen. Meld je vooral bij meerdere ervan aan, dan kan je alleen maar met meer onderzoek meedoen en dus meer verdienen. Deelname is toch gratis en vrijblijvend. En inschrijven is maar 2 minuten werk, waarna je direct aan de slag kunt.

Het uitbetalen kan daarna ook al vlug. Je hebt hier zelfs nog verschillende keuzes zoals geld naar je bankrekening, de enquêtes in te vullen voor cadeaubonnen of je kan ook PayPal tegoed verdienen. De verdiensten lopen makkelijk op van tientjes tot een paar honderd euro, naargelang hoeveel tijd je erin steekt.

2. Gratis geld vangen

Meteen geld verdienen zonder dat je daar in feite iets voor hoeft te doen en nog gratis ook? Ja, we maken niet eens een grap. We hebben het hier over het concept dat cashback shoppen heet en als je dit nog niet doet laat je in feite gratis geld liggen.

Het komt er op neer dat je bij zo’n beetje elke webwinkel je geld terug kan krijgen op alles dat je koopt. Je kan het als een extra korting zien die wel op kan lopen tot 15% en nog eens bovenop de al lopende acties. 

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is lid worden van een dergelijk cashback programma, waarbij de beste keuze Euroclix is. Door bij hen gratis en vrijblijvend lid te zijn doe je automatisch mee met hun cashback partners en dat zijn er duizenden.

Denk aan grote webshops zoals Bol.com, Hema, Thuisbezorgd en MediaMarkt, maar ook veel kleinere partijen. Je hoeft alleen de toolbar / extensie te installeren in je browser en af en toe het geld over te maken naar je bankrekening. Een normaal gezin in Nederland levert dit op hun bestaande online aankopen zomaar honderden euro’s op.

3. Dingen uitproberen

Met dingen uitproberen bedoelen we geen gekkigheid maar juist serieus producten testen voor geld. Net als bij surveys maken zijn er namelijk veel bedrijven die graag je mening willen weten en in dit geval krijg je iets thuisgestuurd om te proberen. En dat kan van alles zijn, van een nieuw soort drankje tot een snack of make-up. 

Je proeft dit of gebruikt het een tijdje en daarna geef je jouw feedback erop zodat ze het eventueel nog kunnen aanpassen of verbeteren. Enerzijds komt dit soort onderzoeken niet heel veel voor, anderzijds zijn de vergoedingen wel heel hoog. Meedoen kan ook door je aan te melden bij de eerder genoemde beste enquête sites.

4. Filmpjes bekijken

Weer een andere manier van onderzoek waaraan je mee kunt doen is je mening geven over filmpjes. En om specifiek te zijn gaat het hier vaak om promotie- of advertentie video’s. Je zit toch al hele dagen te scrollen en swipen op je social media door grappige filmpjes dus waarom zou je hier geen geld mee verdienen?

Marketing bureaus en grote bedrijven willen namelijk graag jouw mening weten over hun reclames, of ze aanslaan en of ze beter kunnen. Want dit kost ze een hoop geld en levert ze als het goed is daarna wel meer omzet op. Daar kan jij dus over meedenken en geld voor krijgen. 

Ook dit soort testen worden verspreid via betaalde enquête sites, dus als je hieraan wil deelnemen weet je waar je moet zijn. In tegenstelling tot producten testen komt video’s bekijken wel vaak voorbij en is de vergoeding prima.

5. Surfen op het net

Wat ook belangrijk is om te laten beoordelen voor bedrijven is hun online aanwezigheid. Dit kan een website zijn of nog beter: hun webshop. Dit is namelijk het aller belangrijkste verkoopkanaal. Dus dit moet tip top in orde zijn.

Ook hier willen ze dus graag met je over in gesprek. Jij doorloopt in een onderzoek een specifiek pad en doet ook een (neppe) aankoop. Daarna kan je alle stappen voorzien van jouw terugkoppeling wat het beter, anders of sneller kan. En je weet het inmiddels wel, voor onderzoeken schrijf je jezelf in bij enquête sites.

6. Beoordeling schrijven

Oké dit is echt de laatste manier van geld verdienen in 1 uur waarvoor je jezelf kan aanmelden via betaalde enquête sites. Maar wel een leuke moeten we zeggen. We hebben het hier over reviews schrijven.

Nee niet per se een positieve overdreven nep-review, maar echt jouw opinie. Dit kan zijn over artikelen in een webshop maar soms ook in algemene zin over een webwinkel of zelfs fysieke winkels en restaurants waar je echt bent geweest.

7. Versla je tegenstander

We gaan onze mond houden over onderzoek. Het is als dataverzameling natuurlijk onze core business, maar nu over op andere opties: ben je goed in spellen spelen? Niet bordspellen hoor, maar online? Dan kan je met je skills aan de slag om geld te verdienen met spelletjes. 

Nee geen casino of gokken op sport hoor zeker niet, maar echt op basis van vaardigheid steeds beter worden in spellen en daardoor winnen van echte andere mensen. En dat levert goed geld op. Er zijn genoeg spellen die je kan doen van denkspel tot aan snelheid, strategie en mikken.

8. Verkoop tijger worden

Dat is de oude vacature advertentie waar we nog steeds om kunnen lachen, maar tegelijkertijd blijft kunnen verkopen wel een kwaliteit waar je echt gewild om kunt zijn. Want elk bedrijf in Nederland zit wel te wachten op iemand die hun product kan verkopen.

Sterker nog: je kan direct aan de slag voor meer dan 1000 campagnes door affiliate marketeer te worden. Word lid van het netwerk Daisycon en begin direct met commissie te verdienen door reclame te maken via internet voor allerlei zaken. Verschillende webshops, energieleveranciers en nog veel meer. Je kan het bijna niet zo gek bedenken.

Je krijgt hiervoor zelfs een hele toolkit met speciale link en banners die je kan gebruiken via bijvoorbeeld mail en je sociale media. En als je het echt professioneel aanpakt kan je dit zelfs toepassen als verdeelmethode op je eigen website.

9. Ga bloggen

Bijvoorbeeld is affliate marketing dus erg interessant als je een eigen blog hebt. Maar je kan ook je eigen vergelijkingssite starten zonder enige moeite of zelfs een eigen webshop waarin je niet je eigen producten verkoopt maar die van een ander. En zelfs met simpele advertenties plaatsen in je tekst zal je al gemakkelijk geld verdienen. Een meer uitgebreide uitleg vind je in dit artikel over geld verdienen met jouw website.

10. Network effect

We hebben allemaal wel meerdere social media accounts. Facebook, Twitter (of X), Instagram, Pinterest, Linkedin, Tiktok, Snapchat en ga zo maar door. Kost je vooral onnodig veel tijd soms, maar tegelijkertijd is dit ook een uitgelezen kans om geld te verdienen in 1 uur. 

Je hebt dit accounts toch al en je staat er wellicht niet genoeg bij stil, maar dit is een gratis weg om heel snel duizenden mensen te bereiken. Dus doe daar je voordeel mee en doe je affiliate marketing, of verkoop je eigen product of dienst als coach of trainer. Of gebruik de ingebouwde manieren van de netwerken zelf om geld te verdienen aan je posts.

geld verdienen in 1 uur

Waarom geld verdienen in 1 uur een goed idee is

Het ideale aan de opties die we je hier hebben voorgelegd is dat je er met de grootste eenvoud een leuke verdienste aan kan overhouden. Je kan zelfs meerdere methodes combineren en zeker als je er wat tijd in stopt nog flink aan overhouden ook.

Anderzijds kan je het helemaal in je eigen tijd doen en is het niet erg als je een paar weken geen zin hebt want daarna ga je even vrolijk er weer mee verder. Geen verplichtingen en geen risico, dat maakt wat ons betreft geld verdienen in 1 uur ook aantrekkelijk.