Home » Geld Verdienen met Spelletjes: Beste Games app Nederland

Geld Verdienen met Spelletjes: Beste Games app Nederland

geld verdienen met spelletjes

Geld verdienen met spelletjes, kan dat echt? Bijvoorbeeld geld verdienen met Sudoku en geld verdienen met Candy Crush?

Jazeker kan dat, ook gewoon in Nederland. Met een online games app kan je geld winnen met vaardigheidsspellen waarbij je echt geld wint.

We bedoelen hier Eazegames. Je kan hier gratis lid worden en ook alle spellen oefenen voordat je voor echt geld gaat spelen.

Hoe het verder werkt en hoeveel je er kan verdienen gaan we je uitleggen.

Kan je echt geld verdienen met spelletjes

Technisch gezien kan je inderdaad geld verdienen met spelletjes spelen. Belangrijk is wel om te weten is dat je tegen andere mensen speelt en dat je dus ook kan verliezen. Uiteindelijk is het zo dat je winsten / verdiensten afhankelijk zijn van je vaardigheden in de spellen die je speelt. Maar daarover later meer.

Het feit is dat je online games kan spelen die geen geluksfactor hebben, maar echt volledig afhankelijk zijn van je skills. Je speelt ook niet tegen een computer maar tegen andere menselijke tegenspelers. Er kan dus ook niet meer geknoeid worden zoals je wel eens hoor bij online casino’s. Dat is Eazegames dus zeker niet.

Spelletjes spelen voor echt geld

Om te winnen moet je wel ook voor echt geld spelen. Beide spelers (of in sommige gevallen zelfs een groep van 8 spelers of een competitie met tientallen spelers) zetten hun eigen geld in en de winnaar wint de prijzenpot. Daarbij zijn er verschillende opzetten, waarbij je hogere prijzen kan winnen door meer in te zetten of door tegen meer mensen te spelen:

SpelopzetInzetPrijs
2 spelers (1 tegen 1)€1,20€2,-
2 spelers (1 tegen 1)€3,-€5,-
2 spelers (1 tegen 1)€6,-€10,-
8 spelers (ieder voor zich)€2,-€13,-
Dagcompetitie€1,-€5,-
Weekcompetitie€1,-€15,-
Maandcompetitie€3,-€50,-

Geld verdienen met spelletjes spelen Nederland

Je kan dus ook in Nederland spelletjes spelen voor geld en dat kan gewoon via een Nederlandse partij namelijk Eazegames. Zij zijn er grote internationale partij acties door vrijwel heel Europa, waardoor er dus ook veel tegenspelers te vinden zijn. Zo kan je elk moment van de dag meedoen.

Voordeel is dat je gewoon geld kan storten met bijvoorbeeld iDeal en je jouw winst ook snel weer kan laten uitkeren naar je bankrekening.

Geld verdienen met spelletjes app

Naast een website heeft Eazegames ook een prettige app. Je kan dus geld verdienen met spelletjes via de app op je telefoon, je tablet of gewoon via de site spelen op je laptop of desktop computer, ligt er maar net aan wat jij fijn vindt.

Geld verdienen met spelletjes spelen paypal

Als we toch een klein nadeel kunnen noemen is het wel dat je je geld alleen kan laten uitkeren naar je bankrekening en niet naar je PayPal account. Sommige mensen vinden dat nu eenmaal fijner. Wil je dus paypal tegoed verdienen dan kan je dat beter doen met enquêtes invullen voor geld, want de beste enquête sites bieden dit eigenlijk allemaal juist weer wel aan in plaats van een overboeking naar je bank.

Met welke spelletjes verdien je geld

Bij Eazegames is er een grote variatie aan vaardigheidsspellen die je kan doen, wel 12 verschillende games. Zo is er altijd wel eentje die je al kent of waar je beter in bent. Ook kan je dus meer afwisselen:

 1. Solitaire (Patience)
 2. Bubble Shooter
 3. Airport Bingo
 4. Match 3 (Candy Crush)
 5. Block Puzzle
 6. One Tap
 7. 21 Treasure
 8. 9 Ball Pool
 9. Sudoku
 10. Archery World Tour
 11. Bowling Champion
 12. Free Kick Shooter

Beste games om geld te verdienen

Welke spel het beste is voor jou om geld mee te verdienen ligt er maar net aan welk spel je leuk vindt en in welke online games je het beste bent. Vaak zijn dat dezelfde. Wel goed is om te weten dat dat eerste 3 opties uit bovenstaande lijst verreweg het meest populair zijn en dus ook meer goede spelers hebben die je kan treffen.

Gratis geld verdienen met spelletjes spelen

Een account aanmaken kost je niks en ook de spellen oefenen is gratis. Bij het storten van echt geld in je account krijg je zelfs een bonus tot wel 30 euro. Maar zodra je voor echt geld gaat spelen is het niet echt meer gratis te noemen natuurlijk, want je moet wel je eigen geld als inzet gebruiken.