Home » Geld Verdienen met Spelletjes: Beste Games app Nederland

Geld Verdienen met Spelletjes: Beste Games app Nederland

geld verdienen met spelletjes

Geld verdienen met spelletjes, kan dat echt? Bijvoorbeeld geld verdienen met Sudoku en geld verdienen met Candy Crush?

Jazeker kan dat, ook gewoon in Nederland. Met een online games app kan je geld winnen met vaardigheidsspellen waarbij je echt geld wint.

We bedoelen hier Eazegames. Je kan hier gratis lid worden en ook alle spellen oefenen voordat je voor echt geld gaat spelen.

Hoe het verder werkt en hoeveel je er kan verdienen gaan we je uitleggen.

Kan je echt geld verdienen met spelletjes?

Technisch gezien kan je inderdaad echt geld verdienen met spelletjes spelen. Belangrijk is wel om te weten is dat je tegen andere mensen speelt en dat je dus ook kan verliezen. Uiteindelijk is het zo dat je winsten / verdiensten afhankelijk zijn van je vaardigheden in de spellen die je speelt. Maar daarover later meer.

Het feit is dat je online games kan spelen die geen geluksfactor hebben, maar echt volledig afhankelijk zijn van je skills. Je speelt ook niet tegen een computer maar tegen andere menselijke tegenspelers. Er kan dus ook niet meer geknoeid worden zoals je wel eens hoor bij online casino’s. Dat is Eazegames dus zeker niet.

Spelletjes spelen voor echt geld

Om te winnen moet je wel ook voor echt geld spelen. Beide spelers (of in sommige gevallen zelfs een groep van 8 spelers of een competitie met tientallen spelers) zetten hun eigen geld in en de winnaar wint de prijzenpot. Daarbij zijn er verschillende opzetten, waarbij je hogere prijzen kan winnen door meer in te zetten of door tegen meer mensen te spelen:

SpelopzetInzetPrijs
2 spelers (1 tegen 1)€1,20€2,-
2 spelers (1 tegen 1)€3,-€5,-
2 spelers (1 tegen 1)€6,-€10,-
8 spelers (ieder voor zich)€2,-€13,-
Dagcompetitie€1,-€5,-
Weekcompetitie€1,-€15,-
Maandcompetitie€3,-€50,-
geld verdienen met spelletjes eazegames

Geld verdienen met spelletjes spelen Nederland

Je kan dus ook in Nederland spelletjes spelen voor geld en dat kan gewoon via een Nederlandse partij namelijk Eazegames. Zij zijn een grote internationale partij met acties door vrijwel heel Europa, waardoor er dus ook veel tegenspelers te vinden zijn. Zo kan je elk moment van de dag meedoen en hoef je niet lang te wachten.

Voordeel is verder dat je gewoon geld kan storten met bijvoorbeeld iDeal en je jouw winst ook snel weer kan laten uitkeren naar je bankrekening. Ook is de hele site inclusief uitleg en klantenservice dus bereikbaar in het Nederlands wat prettig kan zijn als er onverhoopt een vraag of probleem is.

Geld verdienen met spelletjes app

Naast een website heeft Eazegames ook een prettige app. Je kan dus geld verdienen met het spelen van de spellen via de app op je telefoon, je tablet of gewoon via de site spelen op je laptop of desktop computer, ligt er maar net aan wat jij fijn vindt.

geld verdienen met spelletjes app

Geld verdienen met spelletjes spelen paypal

Als we toch een klein nadeel kunnen noemen is het wel dat je je geld alleen kan laten uitkeren naar je bankrekening en niet naar je PayPal account. Sommige mensen vinden dat nu eenmaal fijner. Wil je dus paypal tegoed verdienen dan kan je dat beter doen met enquêtes invullen voor geld, want de beste enquête sites bieden dit eigenlijk allemaal juist weer wel aan in plaats van een overboeking naar je bank.

geld verdienen met spelletjes paypal

Met welke spelletjes verdien je geld

Bij Eazegames is er een grote variatie aan vaardigheidsspellen die je kan doen, wel 12 verschillende games. Zo is er altijd wel eentje die je al kent of waar je beter in bent. Ook kan je dus meer afwisselen:

 1. Solitaire (Patience)
 2. Bubble Shooter
 3. Airport Bingo
 4. Match 3 (Candy Crush)
 5. Block Puzzle
 6. One Tap
 7. 21 Treasure
 8. 9 Ball Pool
 9. Sudoku
 10. Archery World Tour
 11. Bowling Champion
 12. Free Kick Shooter

Beste games om geld te verdienen

Welke spel het beste is voor jou om geld mee te verdienen ligt er maar net aan welk spel je leuk vindt en in welke online games je het beste bent. Vaak zijn dat dezelfde. Wel goed is om te weten dat dat eerste 3 opties uit bovenstaande lijst verreweg het meest populair zijn en dus ook meer goede spelers hebben die je kan treffen.

Easy games geld verdienen

Als je zocht naar easy games kan dat zijn dat je op zoek ben naar ofwel makkelijke games om mee te verdienen, of je hebt Eazegames verkeerd gespeld. In het eerste geval kunnen we je gerust stellen dat alle spellen redelijk simpel zijn en iedereen kan leren om er beter in te worden. En mocht je easygames gewoon verkeer spellen, dan weer je inmiddels wel waar je moet zijn…

Gratis geld verdienen met spelletjes spelen zonder inleg

Een account aanmaken kost je niks en ook de spellen oefenen is gratis. Bij het storten van echt geld in je account krijg je zelfs een bonus tot wel 30 euro. Maar zodra je voor echt geld gaat spelen is het niet echt meer gratis te noemen natuurlijk, want je moet wel je eigen geld als inzet gebruiken. Dus meedoen zonder inleg is wel mogelijk voor het oefenen, maar dan kan je er dus ook geen geld mee verdienen. Dan is het natuurlijk wel een leuk tijdverdrijf nog steeds.

Gerelateerde artikelen: