Home » Geld Verdienen Vanuit Huis: Extra Thuis Bijverdienen

Geld Verdienen Vanuit Huis: Extra Thuis Bijverdienen

geld verdienen vanuit huis

Wat kan ik thuis doen om geld te verdienen, vanuit huis?

Hoe extra bijverdienen dus of misschien zelfs wel snel en veel meer dan dat?

Het is goed te weten dat je hier zelf makkelijk mee kan beginnen via internet.

Een online bijbaan is namelijk voor iedereen direct mogelijk.

In dit artikel delen we enkele manieren & ideeën voor bijverdiensten met thuiswerk.

Direct geld verdienen vanuit huis

1. Geld verdienen vanuit huis met enquêtes

Dit is voor ons de onbetwiste nummer één, enquêtes invullen voor geld. Deze manier is snel mee te beginnen, makkelijk om veel mee te verdienen in korte tijd en ook nog eens leuk om te doen. Let er wel op dat je gebruik maakt van de best betaalde en betrouwbare enquête sites, zoals BEENQ.

Daar verdien je hogere beloningen per onderzoek en weet je ook zeker dat je jouw verdiensten ook echt ontvangt. Zomaar een paar tientjes tot wel een paar honderd euro per maand. Belangrijkste tip is om je vooral bij meerdere van deze panels in te schrijven dan is er ook meer werk voor je beschikbaar.

Omdat deze manier van bijverdienen zo goed werkt en dus populair is maakt ook dat er veel nep-sites zijn die proberen jou je gegevens te ontfutselen en hier daarna aan te verdienen. Denk aan SurveyWorld, Enquêtevergelijk en Surveyspotter. Let op dat je dus alleen de goede sites gebruikt.

2. Vaardigheidspellen als bijbaan

Ben jij een ster in spellen waarbij je wint op basis van je vaardigheid? Dan is geld verdienen met spelletjes echt iets voor jou! Er is een heel goede Nederlandse app via welke je hieraan kan meedoen en echt geld kan winnen.

We hebben het dus niet over casino achtige spellen zoals poker maar echt dat de beste speler wint zonder geluksfactor. Je kan alle spellen gratis uitproberen en oefenen, maar om er echt aan te verdienen moet je ook wat inleggen.

3. Test spullen als bijverdienste via internet

Jammer dat niet iedereen weet dat je mee kan doen aan producten testen voor geld (en houden), want dat is echt en unieke manier van thuis extra verdienen. Je kan hier direct mee aan de slag en lekker vanuit je luie stoel de nieuwste dingen uitproberen.

Vervolgens is het zo dat je ze vaak niet eens terug hoeft te sturen en ook nog eens een beloning krijg zodra jij je feedback deelt met de product zodat zij eventueel nog dingen kunnen verbeteren of aanpassen. Dit varieert van eten tot make-up en zelfs elektronica.

4. Eigen bedrijf starten vanuit huis

Wil je ondernemer worden? Dan is internet de perfecte uitkomst! Al met heel weinig geld start je een eigen website of webshop via welke je producten kan verkopen. Maar je kan bijvoorbeeld ook met affiliate marketing juist de producten van anderen verkopen en zelf alleen de commissies in je zak steken zonder dat je last hebt van verzending, retouren en klantenservice. Doe dit vooral via het beste affiliate netwerk van Nederland.

5. Extra inkomen via PayPal

Heb je een account bij deze online betaalprovider? Zeker doen, want het stelt je in staat om via nieuwe wegen extra inkomsten binnen te halen. We bespreken ze met je in het artikel PayPal geld verdienen. En voor de duidelijkheid: een PayPal rekening is gratis en je kan je verdiensten meteen uitgeven bij een heel groot aantal webshops, hoef je het niet eens via je bankrekening te laten lopen.

6. Geld verdienen vanuit huis met inpakken

Er zijn genoeg vacatures te vinden voor inpakwerk, waarbij je thuis dingen moet inpakken in bijvoorbeeld kleinere eenheden. Niet onze favoriet maar voor sommige mensen is dit ideaal rustgevend werk. Wel moeten we zeggen dat het minder betrouwbaar aanbod heeft dan de andere manieren en je toch alsnog vaak van huis moet om dingen te regelen.

7. Thuis verdienen met je online recensies

Je kan zeuren op Trustpilot over een bedrijf dat je een slechte service hebt gegeven, maar je kan ook reviews schrijven voor geld. Dat is toch veel leuker? Er zijn zelfs meerdere manieren waarop je dit kunt doen en het hoeft echt niet altijd om een positieve recensie te gaan.

extra thuis bijverdienen

Online geld verdienen vanuit huis

Zoals je kan lezen zijn eigenlijk alle manieren van verdienen die we voorstellen digitaal. Je doet ze via internet of hebt er op zijn minst een internetverbinding voor nodig op een device. Niet gek want in de huidige maatschappij gaat alles via je laptop of mobiel.

Daarnaast lijkt het ons ook dat je dat wel had verwacht en waarschijnlijk zelfs specifiek zoekt, want anders kijk je niet naar ideeën van bijverdienen die je thuis kan doen toch? En bovendien: een apparaat dat op internet kan en wifi heb je toch al dus het is niet dat dit je tegenhoudt om er direct met te starten!

Extra geld verdienen vanuit huis: bijbaan of meer?

Nu is het natuurlijk heel prettig dat je vrij eenvoudig wat extra inkomen kan genereren zonder dat je jouw huis uit hoeft, maar je moet er anderzijds ook niet teveel van verwachten. Ja natuurlijk kan je er een eigen bedrijfje van maken en ja er zijn ook al geluksvogels geweest die opeens miljonair waren, maar dat is niet voor iedereen weg gelegd.

Dus blijf realistisch of wees bereid om er heel veel tijd in te moeten steken voordat het uiteindelijk over lange tijd echt veel gaat opleveren. Want een succesvolle onderneming bouw je niet over één nacht ijs. Mocht je dit er niet voor over hebben kan je het beter zien als een zakcentje erbij waardoor je net wat meer kan uitgeven aan leuke dingen of net wat meer kan sparen.

Geld verdienen vanuit huis student

De manieren van thuis geld verdienen zoals we die in dit artikel hebben beschreven zijn ook ideaal voor studenten die naast hun studie wat extra inkomsten zoeken. Want je studie is toch je eerste prioriteit zeker als je jouw propedeuse moet halen en studievertraging is ook een dure grap.

Daarbij zijn veel studentenbaantjes wel leuk maar veel minder makkelijk in te plannen als je het vergelijkt met een online bijbaantje zoals we die voorstellen. Online geld verdienen als student kan je altijd doen, gewoon op je telefoon even geld verdienen in 1 uur. Of je nu in het openbaar vervoer zit op weg naar de universiteit of terug naar je ouders in het weekend, of in de pauze van een college.