Home » Reviews Schrijven voor Geld

Reviews Schrijven voor Geld

reviews schrijven voor geld

Reviews schrijven voor geld? Ja, geld verdienen met reviews schrijven bestaat.

Betaald krijgen voor online product recensies, wij gaan je uitleggen op welke 3 manieren dit kan en waar jij hieraan kan meedoen.

Je krijgt er goed voor betaald en verdiensten worden snel uitbetaald.

Veel leuker en nuttiger dan de reviews die je nu misschien wel eens achterlaat als je ergens heel (on)tevreden bent!

Dus doe ook mee!

Online recensies / reviews schrijven voor geld

Je kent het wel, je wil iets kopen in een webshop en je leest daaronder allerlei reviews van mensen die het product al eens hebben gekocht. Dat is heel waardevolle informatie. En ook als je een hotel, vakantie of restaurant wil boeken zijn reviews op bijvoorbeeld Google en Facebook interessant om eens door te nemen zodat je in ieder geval niet negatief / onaangenaam wordt verrast. Wellicht laat jij ook wel eens een dergelijke review achter?

Dan is het goed te weten dat je hiervoor ook betaald kunt worden. Omdat reviews namelijk waardevol zijn voor bedrijven, willen ze je er best voor betalen. En dan krijgen ze echt niet alleen positieve recensies hoor, want ook van de negatieve kunnen ze leren.

Je kan bij verschillende enquête sites hieraan meedoen en ook bij meerdere cashback sites kan dit. Denk aan iPay.nl en cashbackkorting.nl Met die sites winkel je bovendien ook nog eens met extra korting bij de webshops waar je de review voor schrijft!

review schrijven

Geld verdienen met review van een product

Je kunt ook geld verdienen met het reviewen zelf. Met andere woorden producten testen voor geld. Dan hoef je er geen online review over te schrijven, maar probeer je producten uit en vul je erover een vragenlijst in. Vaak zijn dit nieuwe concepten die nog niet op de markt zijn. En ook leuk: geregeld mag je ze nog houden ook.

In veel gevallen moet dit overigens ook wel, want gaat het om voeding, verzorgingsproducten of make-up. Daarvan willen de producten weten of ze in de smaak vallen en of er nog op- of aanmerkingen zijn om ze te verbeteren voordat ze op de markt komen.

Niet gek natuurlijk, want iets op de markt brengen dat niet wordt verkocht is een dure grap. Maar juist iets nog net kunnen verbeteren zodat je het een doorslaand succes wordt is meer heel belangrijk. Daarom krijgen veel enquête sites ook deze vraag vanuit het bedrijfsleven, waar jij je dus kan aanmelden als je hieraan wilt meedoen. En bijkomend voordeel is dat je ook meteen kan verdienen met alle andere onderzoeken die openstaan voor geld verdienen met enquêtes.

product review schrijven

Blijven verdienen aan geschreven online reviews

Nu kun je natuurlijk eenmalig verdienen aan de reviews die je schrijft, of dat nu online is of voor een specifieke product review. Alleen je kan deze ook schrijven op een eigen website of blog en er daardoor geld aan verdienen.

Door bijvoorbeeld reviews over allerlei producten te schrijven of misschien zelfs wel verschillende met elkaar te vergelijken zal je genoeg lezers trekken. Zeker als je dit doet binnen een veld waarvan je zelf veel weet en daarmee waarde kan bieden aan je bezoekers.

Vervolgens kan je in die tekst allerlei methoden toepassen om geld te verdienen. Denk aan het plaatsen van advertenties, waarbij je geld verdient wanneer mensen op die advertentie klikken. Dit kan door middel van onder andere Google Adsense. Of je kan affiliate links plaatsen waarbij je een commissie krijgt als via een partner webshop het product dat je reviewd wordt gekocht.

Ook zijn er voor succesvolle reviewers vaak wel aanbiedingen om tegen betalen een review te maken, of in je reviews reclame te mogen plaatsen voor een flink bedrag.

Als laatste kan je naast het schrijven van je review deze ook op video vastleggen en verspreiden via sociale media zoals Youtube of TikTok, in plaats van het gebruiken van een eigen website. Daarmee heb je vaak sneller meer zichtbaarheid en kan je vanaf daar alsnog mensen naar je site doorverwijzen.

Gerelateerde artikelen: