Home » SurveySpotter Betrouwbaar? Review & Ervaringen

SurveySpotter Betrouwbaar? Review & Ervaringen

surveyspotter betrouwbaar review ervaringen

SurveySpotter betrouwbaar? In deze Survey Spotter review gaan we die vraag behandelen en komen we uiteindelijk tot een conclusie of het verstandig is om je hier in te schrijven.

Hoewel we je eigenlijk wel al een duidelijk advies geven over surverspotter.com

Het heeft geen zin hier een account aan te maken. Ze zijn namelijk zelf geen panel en dus ook zeker niet een van de beste / betrouwbare enquête sites. Bij die sites kan je dus beter kijken.

Erger nog: ze doen het allemaal wel mooi voor maar eigenlijk willen ze alleen maar jouw persoonlijke gegevens hebben om deze te verkopen.

Surveyspotter.com voor- en nadelen

Voordelen SurveySpotter

  • Eigenlijk geen – hoewel het op voorhand makkelijk lijkt dat je alleen met deze enkele inschrijving toegang krijg tot alle goede betaalde enquête panels – want dat blijkt een leugen.

Nadelen SurveySpotter

  • Surveyspotter.com is zelf helemaal geen enquête aanbieder en je zal jou dan ook nooit een cent betalen.
  • Ze willen alleen maar zelf wat geld verdienen aan jouw contactgegevens door reclame te sturen of die gegevens weer te verkopen.
  • Als je goed doorleest in het Algemene Voorwaarden kun je ook zien dat ze puur een slimme tussenpartij zijn.
  • En dan geven ze ook nog eens voorkeur aan panels waar zij zelf het meeste aan verdienen, niet per s de beste en meest betrouwbare panels die voor jou het beste zijn.
  • En bij die panels moet je alsnog het hele inschrijfproces door, allemaal zinloze handelingen dus.
  • Daarmee zijn ze een overbodige schakel, je kan jezelf gewoon direct inschrijven bij betrouwbare en best betaalde enquête sites.

Wat is Survey Spotter?

Eigenlijk is surveyspotter.com een heel slim concept, of moeten we zeggen sluw? Hoe dan ook, ze hebben een website waar jij je kan inschrijven om mee te doen aan enquêtes invullen voor geld. Althans zo lijkt het. Ze zeggen er zelfs bij dat er maar beperkt aantal plekken beschikbaar is, maar dat is onzin.

Alleen zijn ze zelf geen panel, maar dat laten ze wel zo lijken. Wat ze doen is jou na je inschrijving reclame sturen voor de daadwerkelijke panels waar je jezelf dan alsnog moet inschrijven. Ze vinden dat ze toegevoegde waarde leveren doordat ze zogenaamd onderzoek hebben gedaan welke dan echt de beste zijn, maar hoe dit is uitgevoerd kun je nergens teruglezen.

Wel kunnen ze na je aanmelding met je contact opnemen via email en zelfs SMS over wat zij “de laatste betaalde enquêtepanels die wij namens onze partners beschikbaar stellen” noemen.

Surveyspotter.com is onderdeel van een Engels bedrijf, namelijk Allgroove Limited Unit 1 Pride Court 80-82 White Lion Street Islington London N19PF.

SurveySpotter ervaringen

Wat zo ontzettend jammer is aan dergelijke tussenpartijen is dat ze nooit onpartijdig zijn. Zo werken ze niet met alle panels samen. Lang niet altijd met de beste en hebben ze natuurlijk voorkeur voor degene waar ZIJ het meeste aan kunnen verdienen, en niet zozeer die panels waar JIJ het meest kan verdienen.

Dat blijk ook wel uit ervaring, namelijk dat ze je veel teveel reclame sturen, vaak ook voor onbetrouwbare partners en dat uitschrijven een bijna onmogelijke opgave lijkt.

SurveySpotter Trustpilot

Op Trustpilot krijgt SurveySpotter momenteel niet eens een heel slecht cijfer, maar dat is vooral omdat er nog weinig reviews staan. Daarbij kan je jezelf afvragen of de positieve ervaringen wel daadwerkelijk echte legitieme gebruikers zijn. De negatieve reviews bevestigen ons eigen beeld tot in detail.

Is SurveySpotter betrouwbaar?

In principe is SurveySpotter betrouwbaar omdat ze de dienst leveren die ze je aangeven te zullen leveren. Je moet alleen wel erg aandachtig de hele privacy statement en algemene voorwaarden lezen om dit te ontcijferen. Ze sturen je geen onzin of spam die niet te maken heeft met betaalde enquêtes. Dat doen andere vergelijkbare tussenpartijen als Enquêtevergelijk en Surveyworld wel dus zo slecht zijn ze ook weer niet.

Is SurveySpotter veilig?

Anderzijds doen ze zich wel voor als een echt panel en zetten ze je zelfs onder druk met marketing trucs zoals zeggen dat er maar beperkte plekken zijn. Dat is gewoon een regelrechte leugen, en zal tal van panels waar ze je er maar wat graag bij hebben en er is letterlijk geen enkel panel waar je jezelf niet kunt aanmelden. Dus onbetrouwbaar kunnen we niet hard maken, maar eerlijk en veilig zijn ze zeker niet. Zeker ook niet omdat je jezelf heel moeilijk kan uitschrijven.

Survey Spotter review conclusie

Ver wegblijven van SurveySpotter en zeker je gegevens niet achterlaten. Je hebt niks aan deze site en kan prima zelf uitzoeken welke panels wel de moeite zijn, zoals te lezen in onze lijst met beste enquête sites. Daarom schrijven we deze reviews ook en delen we je onze ervaringen met Surveyspotter en vergelijkbare sites, die doen meer kwaad dan goed.