Home » Enquêtes invullen voor cadeaubonnen

Enquêtes invullen voor cadeaubonnen

enquetes invullen voor cadeaubonnen

Enquêtes invullen voor cadeaubonnen is een leuke manier om te sparen voor bonnen zoals Bol.com, Amazon en vele andere van je favoriete webwinkels.

Maar je kan ook algemene cadeaubonnen verdienen zoals bioscoopbonnen, VVV cadeaukaarten en tegoed voor Apple / iTunes, PlayStation Store en Google Play.

En dan is er nog een heel scala aan overige vouchers zoals die van Media Markt, Gamma, Douglas, Wehkamp, Decathlon, H&M en de Bijenkort.

We gaan je uitleggen hoe het werkt en waar je voor welke bon terecht kunt.

Enquêtes invullen voor cadeaubonnen & waardebonnen

Je bent dus specifiek op zoek waar je enquêtes kan invullen voor bonnen. Dit zijn soms maar niet altijd dezelfde beste enquête sites waar je ook PayPal tegoed kan verdienen en kan enquêtes invullen voor geld naar je bankrekening. Vaak bieden dit soort panels namelijk meerdere manieren om je verdiende saldo uit te laten betalen naast elkaar. Daarmee heb je meestal de keuze tussen geld of bonnen.

De werking is verder helemaal hetzelfde, want je schrijft je gratis en vrijblijvend in. Bij bij sommige krijg je zelfs al een startbonus. Daarna kan je meteen starten met invullen en verdienen. Meestal zijn dit online surveys en vragenlijsten, al kan je soms ook producten testen. Direct na een onderzoek wordt je beloning bijgeschreven in je account.

Cadeaubonnen sparen

Al die verdiensten ga je vervolgens sparen tot je saldo hoog genoeg is voor een uitkering. In bijna alle gevallen gaan de vouchers en gift cards per 10 euro. Soms is die grens wat lager gesteld, maar die geldt dan alleen voor geld of PayPal tegoed.

Je hoeft trouwens niet elke keer voor dezelfde beloning te kiezen en ook niet voor dezelfde bon, dit kan je zo vaak afwisselen als je zelf wilt. Misschien wil je soms iets bij de ene winkel kopen en dan weer bij een anderen. Of je geeft een bon cadeau aan iemand, wat jij wilt.

Bol.com cadeaubon sparen

De meest populaire bon in Nederland is wel die van bol.com en dat is niet gek. Het is namelijk een van de grootste webshops van ons land en je kan er ongeveer alles kopen. Daarom zie je dat ook de meeste enquête panels deze bon ook als optie hebben. Dat zijn om te weten:

Amazon cadeaubon / gift card verdienen

Toch zijn er meer panels die inmiddels de voucher van Amazon.nl aanbieden dan die van Bol.com, waarschijnlijk omdat deze ook voor internationale onderzoekspanels meer aanspreek en in meer landen aan te bieden is. Als je voor deze cadeaubon wil sparen dan kan je bij de volgende sites terecht:

Zalando cadeaubon sparen

Grappig genoeg is de op 2 na meest aangeboden bon om te verdienen die van een kledingwinkel. Niet heel gek omdat ook dit een shop is die voor internationale enquête sites makkelijk is aan te bieden:

Overige cadeaubonnen te verdienen met enquêtes

Naast bovenstaande 3 soorten bonnen die het meest worden aangeboden zijn er nog veel meer opties, we zetten deze even snel alfabetisch voor je op een rij bij welke enquête websites je jouw verdiensten hiervoor kan inwisselen: