Home » PayPal Geld Verdienen: App & Gratis Tegoed

PayPal Geld Verdienen: App & Gratis Tegoed

paypal geld verdienen app

PayPal geld verdienen, via een app bijvoorbeeld, kan dat?

Ja dat kan zeker, je kan zelfs gratis tegoed scoren. vandaag nog 10 euro.

Veel mensen zoeken overigens dan naar geld verdienen met PayPal spelletjes, maar daarvoor raden we een andere app aan lees dat artikel maar even.

In dit artikel zullen we je uitleggen welke opties wel goed kunnen werken.

Hoe kan ik geld verdienen met PayPal

Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen en dat via PayPal uit te laten betalen. Op PayPal zelf geld verdienen kan overigens niet, hoewel je met optie 5 wel kan investeren in de app omgeving maar dat is technisch gezien niet hetzelfde als verdienen. Hoe dan ook, dit zijn de beste manieren om ermee aan de slag te gaan:

1. Meedoen aan onderzoek

Ja inderdaad we bedoelen hier enquêtes invullen voor geld. En dat geld wordt dan uitgekeerd in de vorm van PayPal tegoed, dat doen eigenlijk de meeste van de best betaalde enquête sites op dit moment. Dit omdat deze manieren van uitkeren veilig is en makkelijker dan naar je bankrekening.

Voordeel van deze methode, en waarom we hem dus ook op nummer 1 zetten, is dat het makkelijk is en je er ook niks voor nodig hebt. Iedereen kan er dus al vandaag mee starten. Bovendien kunnen de verdiensten, als je er genoeg tijd en effort instopt, best oplopen van tientjes naar honderden euro’s

2. Verkoop je producten met PayPal

Als je zelf een product hebt dan kan je dit verkopen en je klanten laten vertalen via PayPal. Omdat dit zo makkelijk aan te maken is en ook eenvoudig in gebruik is dit een goede opstart als ondernemer en hoef je geen ingewikkelde betaalsystemen te hebben.

Je kan zelfs eenvoudig betaalknoppen op je website plaatsen. Je hoeft dan ook geen fysieke producten te verkopen, maar dat kunnen ook prima digitale zaken zijn zoals cursussen, e-books en online coaching.

3. Verkoop andermans producten via PayPal

Je kan er ook voor kiezen om de producten van een ander bedrijf te verkopen. Dit heet affiliate marketing. Dan hoef jij alleen via je website of sociale media reclame te maken en als mensen dan via jouw link iets kopen bij bijvoorbeeld en webshop dan krijg jij daar een commissie voor. En die verdiensten kan je dan via PayPal laten uitkeren.

Maar hoe vind je bedrijven waarvoor je dit kan doen? Heel simpel door lid te worden van een speciaal affiliate netwerk waar je meteen voor duizenden merken aan de slag kan als zogenaamd publisher. Het beste en grootste netwerk waar je zeker lid moet worden is Daisycon.

4. Ontvang donaties via PayPal

Je kan ook om geld vragen als donatie via PayPal. Bijvoorbeeld als jij je inzet voor een goed doel of zonder betaling iets doet waar wel veel mensen graag gebruik van maken. Bijvoorbeeld als je en populair social media kanaal hebt dat veel mensen volgen en iets van leren bijvoorbeeld. Die kan je best vragen om je te steunen je gratis dienst voort te kunnen zetten, zelfs Wikipedia doet dat!

5. Crypto kopen via PayPal app

Sinds enige tijd is het ook mogelijk om via PayPal zelf cryptomunten zoals Bitcoin te kopen. Natuurlijk is dit niet echt een manier van verdienen en meer beleggen of investeren, maar omdat dit wel degelijk een van de opties is van de app willen we deze niet onderbelicht laten.

PayPal geld verdienen app

Wil je specifiek geld verdienen op PayPal en dat via een app doen? Bijvoorbeeld omdat je dat makkelijker vindt? Dan moet je vooral de eerste optie van bovenstaande lijst gebruiken, geld verdienen met enquêtes dus. De verschillende panels en zeker de goede daarvan hebben allemaal een eigen superhandige app beschikbaar.

Gratis PayPal tegoed

Is het ook mogelijk om gratis geld op je paypal te krijgen zonder dat je er iets voor hoeft te doen? Ja dat is er en dan verwijzen we je toch weer naar de enquête sites. Daar krijg je bij verschillende partijen namelijk meteen een bonus alleen al voor het aanmelden, nog zonder dat je iets hoeft te doen.

Gratis 10 euro PayPal

En ja tesamen met die panel heb je zomaar gratis 10 euro tegoed die je naar paypal kan laten uitkeren. Maar let op, je moet vaak eerst wel een minimaal bedrag hebben bij een panel om het te kunnen overboeken. Goede nieuws is dat het bij veel panels al kan vanaf 10 euro, 5 euro en in heel enkele gevallen zelfs al vanaf 10 cent.

Is geld verdienen met PayPal een piramidespel?

Gek genoeg willen veel mensen dit weten, maar we snappen niet zo goed waarom. Bovenstaande 5 opties die we je hebben gegeven zijn allemaal legitieme, legale en betrouwbare manieren van geld verdienen met PayPal. Meedoen met de apps die we noemen is zelfs gratis.

Gerelateerde artikelen: